11 SPØRGSMÅL TIL ULTRALØBER JOHANNES KLEIN | 02.03.18 11 SPØRGSMÅL TIL ULTRALØBER JOHANNES KLEIN   Du er en passioneret ultraløber og meget succesfuld indenfor trailrunning – hvordan opstod din passion? Jeg har en baggrund indenfor alpine sportsgrene, samt hiking og har derfor været vant til at tage på lange ture i bjergområder siden jeg var helt ung. Jeg har alt | 02.03.18 11 SPØRGSMÅL TIL ULTRALØBER JOHANNES KLEIN   Du er en passioneret ultraløber og meget succesfuld indenfor trailrunning – hvordan opstod din passion? Jeg har en baggrund indenfor alpine sportsgrene, samt hiking og har derfor været vant til at tage på lange ture i bjergområder siden jeg var helt ung. Jeg har alt

11 SPØRGSMÅL TIL ULTRALØBER JOHANNES KLEIN | 02.03.18 11 SPØRGSMÅL TIL ULTRALØBER JOHANNES KLEIN   Du er en passioneret ultraløber og meget succesfuld indenfor trailrunning – hvordan opstod din passion? Jeg har en baggrund indenfor alpine sportsgrene, samt hiking og har derfor været vant til at tage på lange ture i bjergområder siden jeg var helt ung. Jeg har alt | 02.03.18 11 SPØRGSMÅL TIL ULTRALØBER JOHANNES KLEIN   Du er en passioneret ultraløber og meget succesfuld indenfor trailrunning – hvordan opstod din passion? Jeg har en baggrund indenfor alpine sportsgrene, samt hiking og har derfor været vant til at tage på lange ture i bjergområder siden jeg var helt ung. Jeg har alt

11 SPØRGSMÅL TIL ULTRALØBER JOHANNES KLEIN | 02.03.18 11 SPØRGSMÅL TIL ULTRALØBER JOHANNES KLEIN   Du er en passioneret ultraløber og meget succesfuld indenfor trailrunning – hvordan opstod din passion? Jeg har en baggrund indenfor alpine sportsgrene, samt hiking og har derfor været vant til at tage på lange ture i bjergområder siden jeg var helt ung. Jeg har alt | 02.03.18 11 SPØRGSMÅL TIL ULTRALØBER JOHANNES KLEIN   Du er en passioneret ultraløber og meget succesfuld indenfor trailrunning – hvordan opstod din passion? Jeg har en baggrund indenfor alpine sportsgrene, samt hiking og har derfor været vant til at tage på lange ture i bjergområder siden jeg var helt ung. Jeg har alt

Free Shipping on all orders above 500 dkk | £60 | $80 | €70
 • English
 • Dansk
 • Deutsch
 • Español
 • français
 • CAD $
 • DKK kr.
 • EUR €
 • GBP £
 • NOK kr
 • SEK kr
 • USD $