11 SPØRGSMÅL TIL VERONICA FABRIANESI

02.08.18 11 SPØRGSMÅL TIL VERONICA FABRIANESI

 
Du er en passioneret frontløber – hvordan opstod denne passion og hvordan har den udviklet sig?
Jeg startede med at løbe for 3 år siden. Desværre startede det hele på grund af en ulykkelig hændelse (min fars død). Jeg havde brug for at finde en sport som kunne få både mit hoved og min krop til at fokusere på noget andet, så jeg ikke behøvede at tænke for meget på det. Jeg afprøvede en del forskellige sportsgrene, men endte med at begynde at løbe. Min første konkurrence hed “La corsa dei Santi” og foregik midt i Rom. Det tog mig over 1 time at løbe, men jeg gav ikke op. Siden er jeg blevet mere og mere engageret ved at træne sammen med andre marathonløbere fra mit træningscenter. Derfra blev jeg frontløber.
Hvad kan du bedst lide ved at løbe?
At det er et moment jeg har helt for mig selv. Det kan få mig til at glemme stress og negative tanker, når jeg kun fokuserer på at komme fremad ved hjælp af styrken i mine ben.
Du bor i Rom – Hvor i byen foretrækker du at løbe?
Jeg bor midt i centrum af Rom, jeg elsker at løbe og jeg er så heldig at jeg har mulighed for at løbe ved Colosseum, Kejserfora og i Vatikanet, gennem byens stress i Den Evige Stad.
Hvordan forbereder du dig inden et marathon?
Jeg starter min marathontræning mindst 3 måneder inden. Min træner Marco Ambroselli, som er FIDAL (The Italian Athletics Federation) instruktør, forbereder nøje mit skema for både træning og mad. Jeg er meget flittig og jeg følger altid hans vejledning så jeg kan nå mine mål som frontløber!
Kan du anbefale nogle italienske marathons til andre internationale løbere?
Helt klart Maratona di Roma! Det er en helt unik og fantastisk oplevelse. Målstregen er lige ved Altare della Patria (Victor Emanuel-monumentet), som er meget berømt, og inden man kommer i mål løber man også forbi Colosseum og Den Spanske Trappe, helt fantastisk!
Hvad har været din største udfordring indtil nu?
Min største udfordring var d. 24. juni 2018 til det 48 km lange Cortina Trail i Cortina bjergene ved Trentino Alto Adige. En fantastisk oplevelse med en helt utrolig udsigt.
Har du en drøm eller et mål som du drømmer om at opnå?
Jeg vil gerne gennemføre et marathon på under 4 timer.
Du er også løbetræner – hvordan vil du beskrive dette arbejde?
Jeg elsker at løbe, og prøver altid at smitte andre med denne passion. Min entusiasme og positivitet får løberne til at engagere sig!
Du løber ofte i vores kompressionsstrømper. Hvad synes du om dem?
Jeg elsker jeres strømper! De følger mig på mine langdistanceløb og jeg har anbefalet dem til alle mine venner. Ultra tech materiale, perfekt kompression og crazy farver!
Vil du anbefale dem til andre løbere?
Min oplevelse i Cortina overbeviste mig 100%. Mine ben nød godt af kompressionen under alle 48 km og de føltes lette hele vejen. Jeg krydsede en flod og under 15 min senere var strømperne tørre! De giver benene den helt rigtige kompression når man løber lange distancer og man undgår blodpropper og ømme ben. Jeg elsker dem! Jeg elsker også Low-Cut strømperne som lader fødderne ånde så man undgår vabler og så er de super behagelige at have på. Meget vigtigt for løbere!
Hvad laver du, når du ikke løber?
Jeg elsker at rejse, at læse og at høre min yndlingsmusik. Jeg elsker også dyr og bruger meget tid sammen med mine to Chihuahuas Tito og Cesare som altid er sammen med mig! Følg Veronica på Instagram og Facebook!