11 SPØRGSMÅL TIL THIJS | 1. Du er en meget succesful atlet, der er mest kendt for dine præstationer på banen – men vil du ikke introducere dig selv? Jeg er 26 år og bor i Aarhus, hvor jeg studerer medicin. Jeg har til ”hobby”, at løbe en masse og jeg har gjort det i 13 år nu! Det har kastet 12 senior guldmedaljer af sig – alt lige fra crossløb | 1. Du er en meget succesful atlet, der er mest kendt for dine præstationer på banen – men vil du ikke introducere dig selv? Jeg er 26 år og bor i Aarhus, hvor jeg studerer medicin. Jeg har til ”hobby”, at løbe en masse og jeg har gjort det i 13 år nu! Det har kastet 12 senior guldmedaljer af sig – alt lige fra crossløb

11 SPØRGSMÅL TIL THIJS | 1. Du er en meget succesful atlet, der er mest kendt for dine præstationer på banen – men vil du ikke introducere dig selv? Jeg er 26 år og bor i Aarhus, hvor jeg studerer medicin. Jeg har til ”hobby”, at løbe en masse og jeg har gjort det i 13 år nu! Det har kastet 12 senior guldmedaljer af sig – alt lige fra crossløb | 1. Du er en meget succesful atlet, der er mest kendt for dine præstationer på banen – men vil du ikke introducere dig selv? Jeg er 26 år og bor i Aarhus, hvor jeg studerer medicin. Jeg har til ”hobby”, at løbe en masse og jeg har gjort det i 13 år nu! Det har kastet 12 senior guldmedaljer af sig – alt lige fra crossløb

11 SPØRGSMÅL TIL THIJS | 1. Du er en meget succesful atlet, der er mest kendt for dine præstationer på banen – men vil du ikke introducere dig selv? Jeg er 26 år og bor i Aarhus, hvor jeg studerer medicin. Jeg har til ”hobby”, at løbe en masse og jeg har gjort det i 13 år nu! Det har kastet 12 senior guldmedaljer af sig – alt lige fra crossløb | 1. Du er en meget succesful atlet, der er mest kendt for dine præstationer på banen – men vil du ikke introducere dig selv? Jeg er 26 år og bor i Aarhus, hvor jeg studerer medicin. Jeg har til ”hobby”, at løbe en masse og jeg har gjort det i 13 år nu! Det har kastet 12 senior guldmedaljer af sig – alt lige fra crossløb

Gratis forsendelse på alle ordrer over 500DKK | £60 | $80 | €70
 • English
 • Dansk
 • Deutsch
 • Español
 • français
 • CAD $
 • DKK kr.
 • EUR €
 • GBP £
 • NOK kr
 • SEK kr
 • USD $