DIN ULTIMATIVE MARATON GUIDE | Mit navn er Signe FLaurp Øllgaard og jeg er en 25 årig løber fra Danmark. Jeg har altid været interesseret i løb og atletik, og har med årene forelsket mig mere og mere i baneløb. For det mest løber jeg mellemdistance løb (5000m og 10,000m). Dog har jeg erfaring med, at løbe lidt længere distancer, hvor jeg bl.a. i 201 | Mit navn er Signe FLaurp Øllgaard og jeg er en 25 årig løber fra Danmark. Jeg har altid været interesseret i løb og atletik, og har med årene forelsket mig mere og mere i baneløb. For det mest løber jeg mellemdistance løb (5000m og 10,000m). Dog har jeg erfaring med, at løbe lidt længere distancer, hvor jeg bl.a. i 201

DIN ULTIMATIVE MARATON GUIDE | Mit navn er Signe FLaurp Øllgaard og jeg er en 25 årig løber fra Danmark. Jeg har altid været interesseret i løb og atletik, og har med årene forelsket mig mere og mere i baneløb. For det mest løber jeg mellemdistance løb (5000m og 10,000m). Dog har jeg erfaring med, at løbe lidt længere distancer, hvor jeg bl.a. i 201 | Mit navn er Signe FLaurp Øllgaard og jeg er en 25 årig løber fra Danmark. Jeg har altid været interesseret i løb og atletik, og har med årene forelsket mig mere og mere i baneløb. For det mest løber jeg mellemdistance løb (5000m og 10,000m). Dog har jeg erfaring med, at løbe lidt længere distancer, hvor jeg bl.a. i 201

DIN ULTIMATIVE MARATON GUIDE | Mit navn er Signe FLaurp Øllgaard og jeg er en 25 årig løber fra Danmark. Jeg har altid været interesseret i løb og atletik, og har med årene forelsket mig mere og mere i baneløb. For det mest løber jeg mellemdistance løb (5000m og 10,000m). Dog har jeg erfaring med, at løbe lidt længere distancer, hvor jeg bl.a. i 201 | Mit navn er Signe FLaurp Øllgaard og jeg er en 25 årig løber fra Danmark. Jeg har altid været interesseret i løb og atletik, og har med årene forelsket mig mere og mere i baneløb. For det mest løber jeg mellemdistance løb (5000m og 10,000m). Dog har jeg erfaring med, at løbe lidt længere distancer, hvor jeg bl.a. i 201

Gratis forsendelse på alle ordrer over 500DKK | £60 | $80 | €70
 • Dansk
 • Deutsch
 • English
 • Español
 • français
 • CAD $
 • DKK kr.
 • EUR €
 • GBP £
 • NOK kr
 • SEK kr
 • USD $