11 SPØRGSMÅL TIL THOMAS | 1.Vil du ikke starte med at introducere dig selv? Jeg hedder Thomas og er 40 år. Jeg bor i Aalborg sammen med min kæreste og min datter, når hun er hos mig. Til daglig arbejder jeg som trivselspædagog på en folkeskole i Aalborg og jeg har løbet “rigtigt” i næsten 6 år. Egentlig har jeg løbet mange gange tidligere, hvor | 1.Vil du ikke starte med at introducere dig selv? Jeg hedder Thomas og er 40 år. Jeg bor i Aalborg sammen med min kæreste og min datter, når hun er hos mig. Til daglig arbejder jeg som trivselspædagog på en folkeskole i Aalborg og jeg har løbet “rigtigt” i næsten 6 år. Egentlig har jeg løbet mange gange tidligere, hvor

11 SPØRGSMÅL TIL THOMAS | 1.Vil du ikke starte med at introducere dig selv? Jeg hedder Thomas og er 40 år. Jeg bor i Aalborg sammen med min kæreste og min datter, når hun er hos mig. Til daglig arbejder jeg som trivselspædagog på en folkeskole i Aalborg og jeg har løbet “rigtigt” i næsten 6 år. Egentlig har jeg løbet mange gange tidligere, hvor | 1.Vil du ikke starte med at introducere dig selv? Jeg hedder Thomas og er 40 år. Jeg bor i Aalborg sammen med min kæreste og min datter, når hun er hos mig. Til daglig arbejder jeg som trivselspædagog på en folkeskole i Aalborg og jeg har løbet “rigtigt” i næsten 6 år. Egentlig har jeg løbet mange gange tidligere, hvor

11 SPØRGSMÅL TIL THOMAS | 1.Vil du ikke starte med at introducere dig selv? Jeg hedder Thomas og er 40 år. Jeg bor i Aalborg sammen med min kæreste og min datter, når hun er hos mig. Til daglig arbejder jeg som trivselspædagog på en folkeskole i Aalborg og jeg har løbet “rigtigt” i næsten 6 år. Egentlig har jeg løbet mange gange tidligere, hvor | 1.Vil du ikke starte med at introducere dig selv? Jeg hedder Thomas og er 40 år. Jeg bor i Aalborg sammen med min kæreste og min datter, når hun er hos mig. Til daglig arbejder jeg som trivselspædagog på en folkeskole i Aalborg og jeg har løbet “rigtigt” i næsten 6 år. Egentlig har jeg løbet mange gange tidligere, hvor

Kostenloser Versand für alle Bestellungen ab 500kr | £60 | $80 | €70
 • Dansk
 • Deutsch
 • English
 • Español
 • français
 • CAD $
 • DKK kr.
 • EUR €
 • GBP £
 • NOK kr
 • SEK kr
 • USD $
Liquid error: Could not find asset snippets/globo.filter.action.liquid