FRA SICILIEN TIL MADAGASCAR MED DANISH ENDURANCE

10.01.18

FRA SICILIEN TIL MADAGASCAR MED DANISH ENDURANCE

  Hej, mit navn er Stéphanie Versteeg, jeg er rejseskribent og kommer fra Holland. Som person er jeg altid klar på nye eventyr og jeg er så heldig at min blog expeditieaardbol.nl giver mig mulighed for mange rejser rundt i hele verden. Gennem de seneste 10 år, har jeg erobret vores smukke planet iført flip flops og sneakers. Jeg har klartret i bjerge i Østrig og Laos og været på udmattende vandreture i Indonesiens jungle. Som du nok kan forestille dig, er det ikke altid gået helt smertefrit; jeg fik ofte skader når jeg gled på glatte klipper og bad altid til at det ville gå godt når jeg klatrede til det næste udkigspunkt. På trods af en del blå mærker og rifter, har jeg dog klaret det, men det har ikke altid føltes trygt at begive mig ud på disse ture i slidte sneakers og flip flops. For nogle måneder siden, tog jeg mig endelig sammen og investerede i noget kvalitetsgear. Jeg byttede mine flip flops ud med et par gode vandrestøvler og Merino Wool Vandrestrømper fra DANISH ENDURANCE. Første test var en tur til Sicilien, og det kommer nok ikke bag på nogen at jeg straks mærkede forskellen! Hvorfor havde jeg ikke gjort dette noget tidligere? Vandrestøvlerne var perfekte til ture og eventyr i Siciliens rå landskab. Særligt strømperne gjorde forskellen og jeg har nærmest ikke taget dem af lige siden. Vandrestrømperne fra DANISH ENDURANCE består af 33% merinould. Under fødderne er de polstrede så de absorberer stød og forebygger desuden vabler og gnavesår. Sokkerne har en god tykkelse så de holder fødderne varme. De tørrer samtidig hurtigt efter vask, hvilket er virkelig praktisk når man rejser. Men jeg bruger dem også som hverdagssokker. Faktisk har jeg dem på netop nu, hvor jeg bare er hjemme og sidder og skriver ved køkkenbordet. Efter at have rejst i mange år, føler jeg mig nu endelig godt forberedt til at foretage nogle seriøse vandreture. Jeg glæder mig til at iføre mig mine DANISH ENDURANCE strømper når jeg rejser til fjerntliggende destinationer og jeg har faktisk allerede et sted i tankerne. Jeg planlægger en tur til Madagascar senere på året og jeg kan næsten ikke vente med at bruge mine hikingstrømper når jeg skal vandre i Madagascars nationalparker. Følg Stéphanie på instagram her: @expeditieaardbol